Åpne treninger

| 24. oktober 2012

Det vil i høst være mulig for eksterne spillere å komme og trene med Lørenskog IF’s satsningslag.
Åpne treninger vil begynne mandag 5. november (uke 45). Det vil bli holdt treninger fram til søndag 16.desember (uke 50) dersom været er med oss. Dette er frist for å «sette» stallen for neste års lag, og lagliste skal sendes inn til sportslig leder senest mandag 17.desember.

For lagene i seniorgruppen vil henvendelse gå gjennom Vegar Frey, mens lagstrenere står som kontaktpersoner på de yngre lagene. Alle overganger for eksterne spillere må gå gjennom sportslig leder Espen Vraalsen for lag tilhørende Ungdom, mens de skal gjennom Sportslig Koordinator for senior Vegar Frey for lag tilhørende seniorgruppa.

For å trene med Lørenskog IF må spilleren ha en skriftlig godkjennelse fra sin egen klubb. Spillere som ønsker å komme må også kontakte den aktuelle personen nedenfor i forkant av oppmøte.

Kontaktpersoner for de forskjellige lagene er:

• Herrer A: Vegar Frey E-post: vegar@lorenskogif.no
  • Junior 1: Vegar Frey E-post: vegar@lorenskogif.no
  • Gutt 1: Daniel Westvang Tlf: 93498837 (westvang@gmail.com)
  • Smg 14-1: Dario Barisic Tlf:91654733 (dariob@mantena.no)
  • Dame A: Vegar Frey E-post: vegar@lorenskogif.no
  • J16: Kim Martinsen Tlf: 94804850 (kim@klofterhagen.no)

Kategori: Bredde

Kommentarmulighet stengt.